Verhuur van gereedschap in Waalwijk

Voor de verhuur van gereedschap zit u bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk goed. We zijn een betrouwbare partner, gevestigd nabij Kaatsheuvel, voor het huren van gereedschap en professioneel bouwmaterieel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om gereedschap tijdelijk te huren voor de bouw of een klus in of rondom uw huis.

Dé specialist in verhuur van gereedschap

Heeft u een bouwproject op de planning staan? Dan kunt u al het gereedschap dat u daarvoor nodig heeft bij ons huren. We beschikken over een ruim assortiment met diverse soorten gereedschap. Denk hierbij aan elektrisch handgereedschap, diverse diamantboren en schaafmachines. Ook voor groter gereedschap, zoals een graafmachine, schakelt u ons in. Werkelijk al het gereedschap en de bouwmaterialen die u nodig heeft vindt u bij ons in de verhuur. We bieden nog veel meer andere hulpmiddelen aan, dus u schakelt ons gemakkelijk in voor de verhuur van hoogwaardig gereedschap.

Vraag een offerte aan voor al uw benodigheden

Heeft u bepaald gereedschap, zoals een bouwdroger, nodig voor een project in de bouw? Kies er dan voor om dit bij ons te huren. Zo hoeft u namelijk geen grote investering te maken en kunt u erg voordelig gebruik maken van het apparaat. Vraag gemakkelijk een offerte aan voor het gereedschap dat u wilt huren door te bellen naar 0416-650436. Heeft u nog vragen over onze producten en de verhuurservice die wij leveren? Ook dan belt u ons gerust even op.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436