Tegeltiller huren

De tegeltiller, die u kunt huren bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk, is een handig hulpmiddel voor het verplaatsen van tegels met één of twee personen. Dit handige gereedschap is erg eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken. Doordat het apparaat vacuüm zuigt op de tegel, kunt u de tegel gemakkelijk optillen met het handvat. Het verplaatsen van tegels gaat vervolgens een stuk vlotter dan normaal. De tegeltiller wordt vaak gebruikt in de wegenbouw, maar ook wanneer u bijvoorbeeld bij u thuis de tuin wilt betegelen, kan het handig zijn om dit hulpmiddel te huren.

Leg in no-time uw betegeling aan door een tegeltiller te huren

Wilt u efficiënt te werk gaan met het aanleggen van betegeling? Dan doet u er goed aan een tegeltiller te huren bij Bouwmat Verhuur. Wij zijn namelijk al sinds 1995 dé betrouwbare partner voor het huren van al uw bouwmaterieel, onder andere tegeltillers, maar ook andere soorten bouwmachines. Dit altijd tegen een vaste lage prijs.

Meer informatie over ons aanbod

Wilt u graag meer weten over de tegeltillers of ander bouwmaterieel, zoals heaters, dat u bij ons in Waalwijk kunt huren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0416-650436. Wij vertellen u met plezier meer over onze producten en mogelijkheden. Wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dit kunt u simpelweg telefonisch doen.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436