Rolsteiger huren

Om een rolsteiger te huren voor uw bouwproject kunt u terecht bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk. Sinds jaar en dag zijn wij namelijk al dé betrouwbare partner als het gaat om tijdelijk materieel op de bouw, maar ook bij een klus in of om uw huis. Hierbij leveren wij werktuigen en andere bouwbenodigdheden van de hoogste kwaliteit aan zowel bedrijven als particulieren. Hierbij kunt u ons materieel huren voor één dag, maar natuurlijk ook voor een langere periode. Dit alles tegen een altijd scherpe prijs.

Een rolsteiger van verschillende hoogtes te huur

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een rolsteiger van verschillende hoogtes. Zo heeft de laagste aluminium steiger die wij aanbieden een hoogte van 2,35 meter, terwijl u met de hoogste maar liefst een hoogte bereikt van 12,35 meter. Met dit ruime aanbod bieden wij de ideale rolsteiger voor vrijwel ieder bouwproject. Hiermee zorgen we ervoor dat u bij ons een rolsteiger kunt huren die perfect op maat is voor uw project.

Het adres voor de huur van een veilige rolsteiger

Bij de huur van een rolsteiger is veiligheid een van de belangrijkste aspecten. U wilt natuurlijk niet dat de rolsteiger tijdens uw klus gaat rollen, want dan kunnen er onveilige situaties ontstaan. Daarom is een rolsteiger die bij ons bouwmaterialenbedrijf is verhuurd altijd voorzien van goede remmen, die ten alle tijde voorkomen dat de rolsteiger gaat rollen.

Vraag direct een offerte aan voor uw rolsteiger

Bij ons verhuurbedrijf kunt u heel gemakkelijk een offerte aanvragen voor het huren van een rolsteiger of andere steiger. Alles wat u dient te doen, is even te bellen naar 0416-650436 of het contactformulier invullen. Ook wanneer u meer informatie of advies wenst te hebben over de huur van een rolsteiger of ander materieel, waaronder hoogwerkers, kunt u ons hiervoor natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436