Hoogwerker huren in Waalwijk

Wanneer u een hoogwerker wilt huren, doet u dat natuurlijk bij Bouwmat Verhuur, gevestigd in Waalwijk. Al sinds 1995 zijn wij dé specialist voor het huren van al het bouwmaterieel dat u nodig heeft voor uw bouwproject, zoals de verhuur van een hoogwerker. Wij verhuren materieel voor op de bouw aan bedrijven, maar ook voor klussen in en rondom het huis voor particulieren. Zo kan iedereen bij ons terecht voor het huren van een hoogwerker.

Voordelig een hoogwerker huren

Heeft u een hoogwerker nodig voor uw bouwproject? Dan huurt u de hoogwerker van uw keuze natuurlijk bij ons verhuurbedrijf. Dankzij onze uitgebreide ervaring met diverse soorten bouwmaterialen en hoogwerkers weten wij precies waar een kwalitatief werktuig aan dient te voldoen. Wij zorgen er dan ook voor dat elke hoogwerker binnen ons assortiment van topkwaliteit is. In ons aanbod vindt u verschillende soorten hoogwerkers. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van de volgende typen hoogwerkers:

  • Elektrische schaarhoogwerkers
  • Schaarhoogwerker op diesel voor ruwe terreinen
  • Telescoophoogwerkers op diesel
  • Elektrische knikarmhoogwerkers
  • Knikarmhoogwerkers op diesel
  • Aanhangerhoogwerker

Op aanvraag kunt u bij ons verder ook terecht voor de verhuur van andere typen hoogwerkers of de verhuur van steigers. Alle hoogwerkers binnen ons aanbod zijn te huren in verschillende hoogtes, variërend van 5,8 meter tot wel 26 meter.

Advies van experts

Voor elk bouwproject kunt u bij ons de juiste hoogwerker huren. Weet u niet precies welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw project? Als expert op het gebied van bouwmaterieel adviseren wij u hier graag over. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u tevreden bent over het materieel dat u bij ons huurt. Heeft u buiten uw hoogwerker nog ander bouwmaterieel nodig, zoals elektrisch handgereedschap? Ook daarvoor zit u bij ons goed.

Neem contact met ons op voor een offerte

Wij zijn úw partner voor het huren van een hoogwerker of rolsteiger. Wat voor soort hoogwerker u ook nodig heeft, wij leveren de juiste. Raadpleeg ons voor vrijblijvend advies over de verhuur van onze hoogwerker. Bel naar 0416-650436 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u met plezier meer over onze hoogwerkers en de mogelijkheden die ze voor uw project bieden. Wilt u direct een offerte op maat aanvragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436