Bouwdrogers huren in Waalwijk

Bent u op zoek naar bouwdrogers om te huren voor een bouwproject? Dan heeft u hiervoor bij Bouwmat Verhuur de juiste partner gevonden. Wij zijn al sinds 1995 dé betrouwbare partner in Waalwijk en omgeving voor het huren van een bouwdroger en materieel op de bouw of voor klussen in en om uw huis. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons nabij Kaatsheuvel terecht om bouwdrogers te huren. Hierbij hanteren we een scherpe prijs, zodat u flink op de kosten voor uw bouwproject kunt besparen.

Voor iedere bouw de ideale bouwdrogers te huren

Bij Bouwmat Verhuur kunt u terecht voor het huren van verschillende typen bouwdrogers, variërend van Df300 220 Volt tot bouwdrogers van Df1500 380 Volt. Ook voor heaters schakelt u ons in. Alle bouwdrogers kunt u bij ons huren tegen een erg voordelig tarief. Naast verschillende bouwdrogers, kunt u bij ons ook terecht voor een ruim aanbod aan andere bouwmaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stroomaggregaat om uw bouwdroger van elektriciteit te voorzien. Bekijk de verschillende bouwmachines die u bij ons kunt huren.

Veel vrijheid bij de huur van uw bouwdroger
Wanneer u een bouwdroger wilt huren voor een klus heeft u bij ons veel vrijheid. U bepaalt zelf hoe lang de verhuur duurt. U kunt alle materialen namelijk huren voor een dag, maar ook per week. U kunt de huurperiodes ook combineren. Zo is iedere huurperiode mogelijk. Wij zijn als specialist hierin uniek, dus kom voor de huur van een bouwdroger naar ons verhuurbedrijf.

Vraag een offerte aan

Wilt u een bouwdroger huren voor uw bouwproject? Dan bent u bij ons te allen tijde gegarandeerd van materiaal van de hoogste kwaliteit. Hierbij hebben we ruime ervaring met talloze soorten bouwmaterialen en voorzien we u graag van advies op maat. Vraag direct een offerte bij ons aan door het contactformulier in te vullen. Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor onder andere de verhuur kunt u ons natuurlijk altijd even bellen via 0416-650436.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436