Bouwdrogers huren

Bent u op zoek naar bouwdrogers om te huren, bijvoorbeeld voor een bouwproject? Dan heeft u hiervoor bij Bouwmat Verhuur de juiste partner gevonden. Wij zijn al sinds 1995 dé betrouwbare partner in Waalwijk en omgeving voor het huren van een bouwdroger en materieel op de bouw of voor klussen in en om uw huis. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld de verhuur van een bouwdroger. Hierbij hanteren we een scherpe prijs, zodat u flink op de kosten voor uw bouwproject kunt besparen.

Voor iedere bouw de ideale bouwdrogers te huren

Bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk kunt u terecht voor het huren van verschillende typen bouwdrogers, variërend van Df300 220 Volt tot bouwdrogers van wel Df1500 380 Volt. Ook voor heaters schakelt u ons in. Alle bouwdrogers kunt u bij ons huren tegen een erg voordelig tarief, waarbij u kunt kiezen voor de huur van een bouwdroger voor één of enkele dagen, maar ook voor één of meerdere weken. Naast voor verschillende bouwdrogers, kunt u bij Bouwmat Verhuur ook terecht voor een ruim aanbod aan andere bouwmaterieel, bijvoorbeeld een stroomaggregaat om uw bouwdroger van elektriciteit te voorzien.

Veel vrijheid bij de huur van uw bouwdroger

Wanneer u een bouwdroger wilt huren voor een klus in bijvoorbeeld Waalwijk, heeft u bij Bouwmat Verhuur veel vrijheid. U bepaalt zelf hoe lang u de huur van de bouwdroger duurt. U kunt alle materialen namelijk huren voor een dag, maar ook per week. U kunt de huurperiodes ook combineren. Zo is iedere huurperiode mogelijk. Wij zijn als specialist hierin uniek in de regio Waalwijk, dus kom voor de huur van een bouwdroger naar Bouwmat Verhuur.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een bouwdroger huren voor uw bouwproject in Waalwijk of omgeving, dan doet u dat bij Bouwmat Verhuur. U bent bij ons namelijk te allen tijde gegarandeerd van materiaal van de hoogste kwaliteit. Hierbij hebben we ruime ervaring met talloze soorten bouwmaterialen, waardoor we u ook kunnen voorzien van advies op maat. U kunt direct een offerte bij ons aanvragen door te bellen naar 0416-650436. Ook voor meer informatie over onze mogelijkheden voor onder andere de huur van een bouwdroger kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436