Aluminium steiger huren

Wanneer u een aluminium steiger wilt huren, kunt u dat bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk doen voor een aantrekkelijke prijs. U kunt de aluminium rolsteiger huren zolang u wilt. Al onze bouwmaterialen kunt u namelijk per dag of per week huren en de huurperiodes zijn ook te combineren. Verder kunt u een aluminium steiger van verschillende hoogtes huren. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 2,35 meter, maar er is ook een aluminium rolsteiger verkrijgbaar van 12,35 meter.

Een veilige aluminium rolsteiger huren bij de specialist

Wanneer u een aluminium steiger wilt huren, is een van de belangrijkste zaken natuurlijk de veiligheid. Onze aluminium rolsteiger is gegarandeerd voorzien van goede remmen, zodat de steiger niet wegschuift tijdens uw werkzaamheden. Zo kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Daarnaast zijn de plateaus van de aluminium rolsteiger waarop u staat tijdens de werkzaamheden zeer stevig, zodat niet alleen u, maar ook zwaar gereedschap veilig op de steiger kan staan.

Ook voor het huren van andere bouwmaterialen

Behalve voor het huren van een aluminium rolsteiger kunt u bij ons ook terecht voor verschillende soorten gereedschap. Dit betreft elektrisch gereedschap, maar ook verschillende tangen, zagen en meetinstrumenten. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw bouwwerkzaamheden. Niet alleen voor in huis, maar ook voor alles wat u nodig heeft voor wegenbouw bent u bij ons aan het juiste adres, zoals graafmachines. Uiteraard voorzien wij u graag van persoonlijk advies over welk bouwmateriaal in uw situatie het meest geschikt is en advies over het gebruik van het bouwmateriaal. Zo brengt u uw klus op een veilige manier tot een goed einde.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk verschillende mogelijkheden wanneer u een aluminium rolsteiger of andere bouwmaterialen wilt huren. Wij denken graag met u mee over wat in uw situatie de meest geschikte aluminium rolsteiger is. Neem daarom bij interesse voor het huren van een aluminium steiger contact met ons op via 0416-650436.

VERHUUR & VERKOOP VAN BOUWMATERIALEN, VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE KLANT!

Bouwmat Verhuur Waalwijk is al sinds 1995 een betrouwbare partner als het gaat om Uw tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in en rondom Uw huis en dat voor een scherpe prijs zonder allerhande onvoorziene kosten achteraf!
 
0416-650436